• Вид:
  • Жанр:
  • Продължителност:
  • Среден рейтинг:

ЕКСКЛУЗИВНО Форума “ Здравният туризъм – Възможни решения в България “

Гледай
Сподели

По неофициални данни България привлича около 50 000 медицински туристи от чужбина годишно. На този фон обаче, българите все
по-често търсят решение на здравословните си проблеми извън страната ни. За последните години над 100 000 са потърсилите медицински услуги в съседна на нас държава.
За това Форумът „Медицинският туризъм – Възможни решения в България“ ще насочи прожекторите към добрите практики и специалисти у нас, ще покаже предимствата на медицинските услуги, които предлагаме у и ще разясни на пациентите какви са правата им и пред какви рискове се изправя всеки, търсейки медицински услуги в чужбина.
Ние даваме думата на българските лекари, които са мерило за най-добрите практики в съвременната медицина не само у нас, но и по света, на експертите, които са доказателството, че решенията често са тук, в България.
висококвалифицирани специалисти
улеснен достъп до специализирани и скъпоструващи изследвания
иновативна медицина на световно ниво
грижа, фокусирана върху персонализираните и ефективни решения.

Събитието дава думата на българските експерти, на лекарите, получили признание не само у нас и в чужбина, на тези, които могат и са мерило за най-добрите практики в съвременната медицина, за да покажат и разкажат, че решенията често са тук, в България.
CODE HEALTH TV поставя началото – нека дадем гласност на истината из света на медицината!

custom-fvplayer

Отзиви ЕКСКЛУЗИВНО Форума “ Здравният туризъм – Възможни решения в България “

В момента няма отзиви за ЕКСКЛУЗИВНО Форума “ Здравният туризъм – Възможни решения в България “
Scroll to top