• Вид:
  • Жанр:
  • Продължителност:
  • Среден рейтинг:

ИЗЛОЖЕНИЕ БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА СЪВМЕСТНО С Форума “Женско здраве” 2024

Гледай
Сподели

От 29 до 31 май международният формат превръща София в ключова дестинация за бизнеса от медицинския, денталния, дерматологичния и естетичния сектор.

От 29 до 31 май Интер Експо Център отваря врати за 58-ото издание на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. Международния формат събира в София над 180 директни изложители от България, Румъния, Турция, Полша, Словакия, Италия, Франция, Китай, Южна Корея и Пакистан. По този начин изложението превръща българската столица във важна дестинация за специалистите и бизнеса от медицинския, денталния, дерматологичния и естетичния сектор.

Над 800 бранда ще открият посетителите от България и чужбина в залите на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. Сред тях са: решения при медицинските технологии, лабораторно оборудване, ортопедията, рехабилитация, офталмологията, дентално и зъботехническо оборудване, инструменти, консумативи, обзавеждане за дентални кабинети и клиники, продукти за орална хигиена, диагностични и терапевтични апарати, филъри, продукти за лице и тяло, лазерни технологии.

Ще говорим и със съоснователката на “Форум за женско здраве”, който е първият подобен мултидисциплинарен форум,  организиран от жени за жени, който има не просто медицинска или лайфстайл насоченост, а презентира всички най-нови тенденции и практики за лечение, профилактика и здравословен начин на живот на съвременната българка. 

Гледайте!

Управителят на Интер Експо Център : Ивайло Иванов 

И съосновател на форума и редактор на “ Момичетата от града “ – Левена Лазарова 

custom-fvplayer

Отзиви ИЗЛОЖЕНИЕ БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА СЪВМЕСТНО С Форума “Женско здраве” 2024

В момента няма отзиви за ИЗЛОЖЕНИЕ БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА СЪВМЕСТНО С Форума “Женско здраве” 2024
Scroll to top