• Вид:
  • Жанр:
  • Продължителност:
  • Среден рейтинг:

Новото лице на CODE HEALTH TV, Таня Скринска с приз “Зелена личност” 2024

Гледай
Сподели

Престижното отличие “Зелена личност”, която е допринесла за популяризирането на “зелената идея” и благодарение на своите усилия е успяла да повлияе на една част от обществеността, тази година грабна Таня Скринска – предприемач и общественик, ангажиран в социално-значими каузи. От новия телевизионен сезон Таня Скринска става част от здравната телевизия CODE HEALTH TV като водещ на предаването “Дискусия за здраве”.

Голямата награда в Националния конкурс “Най-зелените компании в България” грабна Девин, а с най-много отличия си тръгнаха от bTV Media Group.

В препълнена зала протече официалната церемония по връчване на отличията в 14-то издание на Националния конкурс “Най-зелените компании в България”, организиран от b2b Media.

Президентът на Република България Румен Радев изпрати поздравителен адрес към организаторите и участниците в събитието. А специален гост беше д-р инж. Росица Карамфилова-Благова, съветник на държавния глава по въпросите на екологията.


За наградите, наричани още „Зелени Оскари“, заради тяхната значимост и престижа, който те дават на притежателите си, се конкурираха над 100 проекта и инициативи. А призовете дават сигнал към цялото общество за това кои компании, организации и личности у нас наистина провеждат отговорни политики и се грижат за околната среда.


Наред с това много бизнеси, медии, журналисти и различни организации получиха своите “Зелените призове” по време на събитието в хотел Хилтън, София.

Пълният спикъс на отличените можете да откриете на сайта: https://green.b2bmedia.bg.

custom-fvplayer

Отзиви Новото лице на CODE HEALTH TV, Таня Скринска с приз “Зелена личност” 2024

В момента няма отзиви за Новото лице на CODE HEALTH TV, Таня Скринска с приз “Зелена личност” 2024
Scroll to top