• Вид:
  • Жанр:
  • Продължителност:
  • Среден рейтинг:

STEEL FITNESS- създаден с мисълта за лукс и уединение

Гледай
Сподели

Новата визия на концептуалния Steel Fitness показаха пред отбрани гости собствениците на луксозния център Ален Магардичиян и Албена Ушагелова. Екипът от елитни спортисти и фитнес атлети посрещнаха гостите в основната зала на клуба, за да представят оборудването, както и иновативните EMS тренировки.

„Steel Fitness e концептуален клуб за тези, които ценят комфорта и личното пространство. Ние създаваме персонално отношение към всеки. Предлагаме контролиран достъп, безплатен паркинг и лимитиран брой посетители за повече удобство и комфорт в атмосферата на частен клуб“, сподели Ален Магардичиян и допълни, че залата е оборудвана с пълната гама от най-високата серия уреди на „Technogym“ и ексклузивни модели на други марки.

Другата звезда на спортния клуб е д-р Константин Маламов, ендокринолог и специалист по хранене и антиейдж терапии. Пред гостите на партито той съобщи последните новости в интравенозните терапии и начини за подмладяване на тялото, които се прилагат след индивидуална консултация. Steel Fitness предлага и най-доброто от уелнес индустрията- криотерапия, както и пресотерапия, медицински, спортни и релаксиращи масажи. Ексклузивно на територията на клуба се предлагат най-популярните хранителни добавки, които на 99% се усвояват от организма  „Lipolife“, бранда беше представен от нутрциониста Николет Каменова.

Гостите спечелиха и награди от мениджмънта на Steel Fitness, а много настроение и полезна информация получиха от водещия на вечерта Николай Николов. Личности от бизнеса, политиката и спорта присъстваха на събитието, което завърши със стилен коктейл и много настроение. Вижте и вие новата визия на Steel Fitness на бул. „Околовръстен път“ номер 3, в сградата на MM auto.  За повече информация посетете и сайта https://www.steelfitness.fit/

Организация и PR „Инно Медия“ЕООД

custom-fvplayer

Отзиви STEEL FITNESS- създаден с мисълта за лукс и уединение

В момента няма отзиви за STEEL FITNESS- създаден с мисълта за лукс и уединение
Scroll to top