• Вид:
  • Жанр:
  • Продължителност:
  • Среден рейтинг:

Терапия за лице с живи пробиотични бактерии

Гледай
Сподели

Човешката кожа е дом на милиарди микроорганизми, които съставляват нейния уникален микробиом. Поддържането на баланса в него е от съществено значението за здравето и красотата й. 

Чували ли сте за „-биотичната“ козметика? През последните години става все по-популярно различни козметични продукти да включват в състава си пребиотици и постбиотици. Но има ли наистина козметика с живи пробиотични бактерии? На този въпрос отговаря Рая Иванова, сертифициран козметик с дългогодишен опит. 

Рая Иванова представа за първи път в българския ефир пробиотична терапия за лице с живи пробиотични бактерии. Революционната ProLact FaceMask е разработена от биотехнологичната компания ProLact. Терапията се прилага само от професионалисти – козметици и дерматолози. 

Пробиотичните бактерии Лактобацилус Булгарикус и Стрептококус Термофилус, съдържащи се в ProLact FaceMask, подобряват защитната бариера, намаляват възпаленията и зачервяванията, причинени от акне, като същевременно подпомагат производството на серамиди и хидратацията на кожата. ProLact FaceMask съдържа още аминокиселини, витамини и йонизирани минерали, които подобряват цялостния вид, изравняват тена и матират кожата.

custom-fvplayer

Отзиви Терапия за лице с живи пробиотични бактерии

В момента няма отзиви за Терапия за лице с живи пробиотични бактерии
Scroll to top